- تاریخ ارسال : چهار شنبه 28 آذر 1403
- بازدید : 3970
نور پس زمینه بخش قابل مصرف تلویزیون است. مدل های قبلی تلویزیون (CRT) که پس از عرضه LCD ساخته شده بودند، هیچ قطعه ای نداشتند.
اما زمانی که نور پس زمینه LCD به بخش مهمی از تلویزیون تبدیل شد، سازندگان توانستند با تغییر این قسمت، نسل جدیدی از تلویزیون (LED) را تهیه کنند.
نور پس زمینه تلویزیون چیست؟
برای اینکه بتوانید تصویری را روی صفحه تلویزیون خود ببینید، به منبع نوری به نام نور پس زمینه نیاز دارید.
همانطور که قبلاً اشاره کردیم، این قسمت منجر به ایجاد تلویزیون های LED شد، اما چگونه؟ قیمت بک لایت سامسونگ را از هایکلاس بگیرید.
اولین تلویزیون هایی که دارای نور پس زمینه بودند، نسلی از صفحه نمایش های LCD بودند که در آن از لامپ های فلورسنت استفاده می شد.
با گذشت زمان، این چراغ های فلورسنت با لامپ های LED جایگزین شدند و کیفیت تصاویر را بهبود بخشیدند. تلویزیونهای جدید از این لامپها استفاده میکردند، به همین دلیل نام آن LED است.
می توان گفت تفاوتی بین ال ای دی و ال سی دی وجود ندارد و تنها تفاوت در نوع نور است.
به عنوان مثال معروف ترین نوع نمایشگرهای LCD از لامپ هایی در پشت پنل استفاده می کنند و این مدل لامپ را CCFL می نامند زیرا نمایشگرهای LCD به گونه ای تغییر یافته اند که به جای این لامپ از لامپ های LED استفاده می شود.
اساساً تلویزیون LED یک تلویزیون LCD است که از نور LED یا نور پس زمینه استفاده می کند.
اما تفاوت این دو مدل از چراغ های مورد استفاده در تلویزیون چیست؟
تفاوت بین نور پس زمینه LED و CCFL یا نور فلورسنت
در نسل قبلی تلویزیون ها (CRT)، نور صفحه تلویزیون با پرتوهای کاتدی تامین می شد.
اما نمایشگرهای LCD خودشان این نور را تولید نمی کنند، برای تولید تصویر نیاز به منبع نور دارند که در دیودهای ال ای دی در کنار و پشت است اما در تلویزیون های LCD این نور در جلوی تلویزیون است.
تلویزیون های LCD قبلا از لامپ های فلورسنت کاتد سرد (CCFLS) استفاده می کردند. استفاده از این لامپ مقرون به صرفه و ارزان است اما مشکل این است که برخی از مدل های تلویزیون را روشن نمی کند و همچنین باعث بزرگتر و ضخیم شدن تلویزیون های LCD می شود.
در سال 2013، الجی و سونی رسماً استفاده از چراغهای CCFLS را متوقف کردند و آن را با لامپهای LED BACKLIGHT جایگزین کردند و ضخامت تلویزیون را کاهش دادند و تلویزیونها را جذب کردند.
یکی دیگر از مزایای این تغییر صرفه جویی در مصرف انرژی در چراغ عقب است.
روش تشخیص خرابی نور پس زمینه تلویزیون
تشخیص خرابی نور پس زمینه کار سختی نیست، زمانی که مشکلی در این قسمت از تلویزیون وجود دارد، بسته به نوع مشکل پیش آمده، اختلالاتی با علائم متفاوت وجود دارد.
اگر بخشی از صفحه تلویزیون شما تاریک یا خاموش است، اما صدا دارید، ممکن است شک کنید که نور پس زمینه تلویزیون شما آسیب دیده است.
برای بررسی، چراغ قوه را به پایین صفحه تلویزیون بتابانید. اگر به تصویر نگاه کنید قطعا مشکل از چراغ تلویزیون است که نور پشت پنل را نمی تابد.
سایر علائم خرابی نور پس زمینه:
آیکون تلویزیون را قطع و وصل کنید
ظهور جوش های سر سیاه در تلویزیون
ظهور نقاط روشن در تلویزیون
پس از چند دقیقه کار، تلویزیون به طور خودکار خاموش می شود
روشنایی کل تصویر تلویزیون یکسان نیست
بعد از ظاهر شدن لوگو تلویزیون را خاموش کنید
- تاریخ ارسال : سه شنبه 13 آذر 1403
- بازدید : 33
تحقیقات نشان می دهد که کودکان از سنین پایین در مورد پول یاد می گیرند و از آموخته های خود استفاده می کنند!
خاص ترین ویژگی که باعث موفقیت و ثروتمند شدن کودکان در آینده می شود، توجه به آموزش اقتصادی و تقویت هوش مالی کودکان است.
هوش مالی یکی از مهارت هایی است که در هیچ مقطعی از تحصیل به کودکان ایرانی آموزش داده نمی شود و شاید مهمترین ویژگی تخصصی ثروت و موفقیت مالی فرزندان در آینده آموزش مهارت های مالی و افزایش سواد مالی کودکان باشد.
هوش تحت تاثیر عواملی مانند وراثت و وراثت است، بنابراین عوامل محیطی تاثیر زیادی در رشد هوش کودک دارند.
به گفته یک متخصص، هوش کودکان می تواند در سال های اول زندگی، به ویژه در سنین یک تا دو سالگی افزایش یابد.
به طور کلی، هوش مالی مشابه هوش منطقی و همچنین هوش هیجانی است.
در واقع راه های زیادی برای پرورش انواع مختلف هوش از جمله هوش هیجانی وجود دارد. از سوی دیگر، یک عنصر آموزشی مهم در تربیت فرزندان، تقویت هوش مالی است. بنابراین شما به عنوان والدین کودک باید قوانین لازم برای تقویت هوش مالی کودکان را بیاموزید.
ثروتمند یا فقیر، هیچ پدر و مادری دوست ندارد درگیر مشکلات مالی شود و دنیای زیبای کودکی خود را خراب کند، یا نگران امور مالی، نگران آینده، پول و کار باشد.
اما تقویت و توانمندسازی هوش مالی کودکان در دوران کودکی کمک بزرگی به زندگی آینده آنها می کند و می تواند آینده شغلی و مالی کودکان را به کلی تغییر دهد.
افرادی که بعداً در کودکی مفهوم کار و کار یا ارزش واقعی پول یا پسانداز را یاد نگرفتهاند، با یک پیشنهاد مالی جذاب سرمایهگذاری نادرست میکنند، پول خرج میکنند یا کل حقوق خود را در روزهای اول خرج میکنند همیشه بدهکار هستند.
مشخص ترین ویژگی که باعث موفقیت و ثروتمند شدن کودکان در آینده می شود، توجه به آموزش اقتصادی و تقویت هوش مالی کودکان است.
سواد مالی یکی از مهارتهایی است که میتوان به کودکان ایرانی در هر مرحله از تحصیل آموخت و شاید مهمترین ویژگی کودکان برای ثروتمند شدن و افزایش دانش مالی در آینده است.
در واقع تقویت هوش مالی کودکان یکی از کلیدهای تربیت آنها برای تبدیل شدن به افراد موفق در آینده است زیرا با استفاده از این روش کودکان اهمیت و تاثیرگذاری پول را در زندگی روزمره می بینند و می توانند پول خود را مدیریت کنند. خانواده هم باید اقدام کنند.
به عبارت دیگر، تقویت هوش مالی کودکان، آنها را از میزان درآمد، هزینه های موجود و میزان پس انداز آگاه کرده و بودجه خود را بر اساس آن تنظیم می کند.
علاوه بر این، چنین کودکانی در آینده برای خرید برخی از چیزهای غیر ضروری پول هدر نخواهند داد.
این واقعیت که رهبران اقتصادی از دوران کودکی کار می کردند، آنها را به کسب دانش اقتصادی و توسعه هوش مالی خود سوق داده است.
با توجه به شکل گیری شخصیت، ذهنیت، نگرش و سبک زندگی در دوران کودکی، لزوم سبک صحیح آموزش مالی و لزوم سوق دادن فرزندان به سمت ارزش آفرینی و کارآفرینی، والدین باید تدابیری اتخاذ کنند تا فرزندانشان مهارت های مدیریت مالی را درونی و درونی کنند. آنها عادتشان شده است.
به جای ماهی دادن به فرزندتان، بهتر است ماهیگیری را به او آموزش دهید تا در آینده بتواند بدون وابستگی به والدینش چه از نظر شخصی و چه از نظر مالی، زندگی خود را به درستی مدیریت کند.
مهمترین ویژگی که می تواند کودک را در مسائل مالی و مالی موفق کند، نظم و انضباط است. اما خود انضباطی در یک تعریف بسیار ساده به معنای توانایی انجام کارها در زمان مناسب است، چه آن کار را دوست داشته باشیم و چه در آن زمان خاص تمایلی به انجام آن نداشته باشیم، یعنی کار باید تحت هر شرایطی انجام شود. .
ویژگی رفتاری که فرزندان شما را در آینده موفق و مطمئناً ثروتمند می کند، احساس مسئولیت و پذیرفتن مسئولیت های زندگی از دوران کودکی و نوجوانی است.
کودکان باید مسئولیت های زندگی خود را بپذیرند و این مسئولیت ها در سنین مختلف متفاوت خواهد بود، مهم این است که بدانند باید کار خود را انجام دهند و هرگونه تنبلی، بی احتیاطی و شانه خالی کردن از مسئولیت در آینده زندگی آنها را تباه می کند. . مشکلات ایجاد کنید